Palvelut & hinnasto

Opiskelija ja eläkeläis -alennus -10% palveluista, vain liikkeessä maksaessa. Päivitämme hinnastoa 1.9.2023 alkaen. Ajankohtainen hinnasto näkyvissä ajanvarauksessa.

Peruutukset sekä varattujen aikojen muutokset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Peruuttamattomista ajoista veloitamme 100 % varatun palvelun hinnan.
24h sisällä peruutetuista tai siirretyistä ajoista veloitamme 50 % palvelun normaalista hinnasta.
Ryhmävaraus- tai hiustenpidennysvarausmaksuna suoritetaan ennakkomaksu 50% varatuista palveluista varauksentekovaiheessa, tai kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa paikan päällä, tai laskulla (jolloin hintaan lisätään laskutuslisä 2 €+alv 24 %). Laskutamme samassa myös mahdollisen matkakulun (esim. juhlapaikalle saapumisesta veloitamme matkat tuntiveloituksella 80 €/h).
Maksua ei palauteta maksusuorituksen jälkeen peruuttaessa, katsomme teidän osallistuvan tällöin palveluun/yksityistilaisuuteen, johon teemme hankintoja ennakkomaksun saapuessa. Sovimme kanssasi mielellämme uuden ajan, mikäli varausmaksu on jo maksettu ja ilmoitus peruutuksesta saadaan väh. 14vrk ennen.

Emme käsittele kemiallisesti alle 16-vuotiaiden hiuksia, tai ripsiä ja kulmia.
Kaikki värit, vaalennusaineet, sekä permanenttiaineet eivät valitettavasti sovellu alle 16-vuotiaille. Huoltajan suostumuskaan ei poista kuluttajaturvallisuuslain mukaista toiminnanharjoittajan vastuuta palvelun turvallisuudesta. Kampaaja ei siis ole velvollinen värjäämään alle 16-vuotiaiden hiuksia edes huoltajan suostumuksella. Emme myöskään käsittele alle 16-vuotiaiden ripsiä ja kulmia värjäämällä, tai laminointi (YUMI) -aineilla.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.