Meistä

Clou tiimi

Noora Salo

Eva Verte

Arvomaailma sekä hyväntekeväisyysyhteistyö

Arvomaailma sekä hyväntekeväisyysyhteistyö ”Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.” -Hope Yhdessä & Yhteisesti ry. 

Meille Cloussa on tärkeää saada jakaa omaa arvomaailmaamme myös asiakkaidemme kanssa. Suosimme suomalaisia sekä ekologisia tuotteita, mutta halusimme myös auttaa meille sopivalla tavalla vähävaraisia perheitä Suomessa.

Yhdessä päätimme lahjoittaa aikaamme ja ammattitaitoamme -leikkaamalla Hope ry:n tukemien perheiden hiuksia ilmaiseksi kerran kuukaudessa.

Toivomme, että esimerkillämme saamme muutkin ajattelemaan, että muutama tunti kuukaudessa on itseltä vähän, mutta iso juttu toiselle.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Noora Salo

Parturi-kampaamo Clou on ensimmäinen oma liikkeeni. Tuon tuote- ja yhteistyövalinnoillani esille omia arvojani: tuen mielelläni kotimaisia- ja vastuullisia yrityksiä, sekä teemme hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Valmistuin parturi-kampaajaksi v. 2009 Tuusulassa, josta lähtien olen toiminut alalla.

Intohimo hiuksiin minulla on säilynyt läpi elämän, sekä kouluttaudun jatkuvasti. Erityisesti pidän haastavista ”hiusprojekteista”, kuten vaalennuksista, mallinmuutoksista, sekä hiustenpidennystöistä.

Olen sertifioitu Yumi Lashes & Brows-, sekä Vita Liberata -suihkurusketuksen ammattilainen. Minulta saat myös meikkaukset arkeen & juhlaan.

Voit laittaa viestiä instagramissa, nettisivujen kautta, tai vaikka piipahtaa liikkeessä, niin suunnitellaan ja toteutetaan sinulle unelmiesi lookki!

Instagram: @nooraelinashair

Eva Verte

Moikka!

Olen Eva, toiminut parturi-kampaajana jo
20 vuotta ja rakastan työtäni! Pyrin tekemään jokaisesta asiakaskäynnistä ainutlaatuisen ja asiakkaana sinä olet aina tähti.

Olen kotoisin Tallinnasta, mutta asunut Suomessa lapsesta asti. Minua on aina kiehtonut ihmiset, eri kulttuurit, matkustelu, muoti ja musiikki.
Matkaillessani olen leikannut hiuksia Balin vehreydessä Intian aallokkoihin, joten jos matkailu kiinnostaa, on minulla siihen aina vinkkejä.

Työssäni haluan auttaa asiakkaita omassa yksilöllisessä tavassaan ilmaista itseään ja tuoda esiin parhaat puolensa. Se onkin pääsijalla minun työfilosofiassani: Tuoda esiin paras itsesi. Rakastan tehdä värjäyksiä ja leikkauksia ja luoda uutta juuri sinulle räätälöitynä.

Töitäni on nähtävissä Instagramissa: @evaverte

Lämpimästi tervetuloa tuoliini!

Oletko sinä huipputyyppi- ja kollega? Etsimme tiimiimme parturi-kampaajaa ja kynsiteknikkoa.

Suhtaudutko sinäkin alaan intohimoisesti ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti, meillä se on mahdollista!

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Etu-Töölössä, Kansallismuseon ja Eduskuntatalon läheisyydessä.

Uusia asiakkaita meille tulee päivittäin, jonka vuoksi tarvitsemme tiimiimme vahvistusta.

Suosimme mm. kotimaisia, sekä ekologisia hiustuotteita ja teemme hyväntekeväisyysyhteistyötä mm. Hope Yhdistyksen kanssa.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, niin kerromme paikasta lisää:

Noora Salo / clou@parturikampaamoclou.com

Janette Drots
 
Olen valmistunut ja työskennellyt Helsingissä parturi-kampaajana vuodesta 2013. Cloun tiimiin olen siirtynyt marraskuussa 2021.
 
Tässä työssä mieluisinta on luoda jokaiselle tyyli jossa olisi mukava olla, oli se sitten skarppi parturileikkaus tai isompikin raidoitus työ.
 
Minuun voi ottaa yhteyttä liikkeemme kautta tai Instagramissa, josta näet myös töitäni.
 
@hair.by.janette

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.