Meistä

Clou tiimi

Noora Salo

Heidi Klén

Ulla Kaukinen

Janette Drots

Arvomaailma sekä hyväntekeväisyysyhteistyö

Arvomaailma sekä hyväntekeväisyysyhteistyö ”Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.” -Hope Yhdessä & Yhteisesti ry. 

Meille Cloussa on tärkeää saada jakaa omaa arvomaailmaamme myös asiakkaidemme kanssa. Suosimme suomalaisia sekä ekologisia tuotteita, mutta halusimme myös auttaa meille sopivalla tavalla vähävaraisia perheitä Suomessa.

Yhdessä päätimme lahjoittaa aikaamme ja ammattitaitoamme -leikkaamalla Hope ry:n tukemien perheiden hiuksia ilmaiseksi kerran kuukaudessa.

Toivomme, että esimerkillämme saamme muutkin ajattelemaan, että muutama tunti kuukaudessa on itseltä vähän, mutta iso juttu toiselle.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Sivutoteutus Weelix

Noora Salo

Parturi-kampaamo Clou on ensimmäinen oma liikkeeni. Tuon tuote- ja yhteistyövalinnoillani esille omia arvojani: tuen mielelläni kotimaisia- ja vastuullisia yrityksiä, sekä teemme hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Valmistuin parturi-kampaajaksi v. 2009 Tuusulassa, josta lähtien olen toiminut alalla.

Intohimo hiuksiin minulla on säilynyt läpi elämän, sekä kouluttaudun jatkuvasti. Erityisesti pidän haastavista ”hiusprojekteista”, kuten vaalennuksista, mallinmuutoksista, sekä hiustenpidennystöistä.

Olen sertifioitu Yumi Lashes & Brows-, sekä Vita Liberata -suihkurusketuksen ammattilainen. Minulta saat myös meikkaukset arkeen & juhlaan.

Voit laittaa viestiä instagramissa, nettisivujen kautta, tai vaikka piipahtaa liikkeessä, niin suunnitellaan ja toteutetaan sinulle unelmiesi lookki!

Instagram: @nooraelinashair

Heidi Klén

Valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta, sekä suoritin samalla ylioppilastutkinnon. Olen vielä myöhemmin täydentänyt opintojani merkonomin tutkinnolla ja tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa Laureassa tradenomiksi.

Työskentelen Cloussa yrittäjänä pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin, sillä työskentelen myös taloushallinnon työtehtävien parissa toisessa yrityksessä.

Työssäni rakastan tehdä hiusten vaalennuksia, sekä monivärejä erilaisilla ja monipuolisilla tekniikoilla, sekä hiustenpidennyksiä ja -tuuhennoksia. Teen pidennyksiä kaikilla tekniikoilla, mutta Simply Natural Mago on ehdoton suosikkini. Teen myös Vita Liberata -suihkurusketuksia.

Alalla parasta on jatkuva kehitys- ja koulutusmahdollisuudet ja pidänkin kouluttautumista erittäin tärkeänä.

Kuvia töistäni löydät instagramista: @heidiklenhair

Ulla Kaukinen

Valmistuin Etelä-Savon ammattiopistosta vuonna 2015 ja olen toiminut siitä lähtien parturi-kampaajana. Vuonna 2019 vaihdoin Mikkelin maisemat Helsinkiin ja aloitin Cloussa yrittäjänä. Aivan kokonaan en pystynyt Mikkelistä luopumaan, niinpä käyn siellä kuuden viikon välein tekemässä muutaman työpäivän.

Parturi-kampaajan työssä rakastan töiden monipuolisuutta ja erilaisten asiakkaiden kohtaamista. Erityisesti raidoitukset ja parturityöt ovat sydäntäni lähellä.

Instagram: @hairbyulpu

Janette Drots
 
Olen valmistunut ja työskennellyt Helsingissä parturi-kampaajana vuodesta 2013. Cloun tiimiin olen siirtynyt marraskuussa 2021.
 
Tässä työssä mieluisinta on luoda jokaiselle tyyli jossa olisi mukava olla, oli se sitten skarppi parturileikkaus tai isompikin raidoitus työ.
 
Minuun voi ottaa yhteyttä liikkeemme kautta tai Instagramissa, josta näet myös töitäni.
 
@hair.by.janette

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.