Meikkaukset

Käytämme laadukkaita meikkejä huippumerkeiltä, kuten Too Faced, Urban Decay, MAC, Anastasia Beverly Hills, Benefit, Smashbox. Kokeneet ammattilaiset meiltä suunnittelevat kanssasi sinulle sopivimman meikin. Jos sinua mietityttää minkä palvelun valitset, voit huoletta laittaa meille viestiä, tai soittaa ennen

Tässä ajassa ehtii tehdä esim. Meikkipohjan, luomivärit, tai huulimeikin.

Päivämeikki on kevyt, raikas ja arkinen meikki. Tämä sopii myös hyvin juhlaan henkilölle, joka ei normaalisti käytä paljoakaan meikkiä.

Juhlameikkiin käytämme hieman enemmän aikaa, kuin päivämeikkiin. Tämä meikki tehdään kestäväksi, kenties vahvemman silmämeikin, sekä -huulimeikin kanssa.

Häämeikki, jota suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja joka kestää läpi päivän. Ei sisällä koemeikkiä. Koemeikki tuntiveloituksella 80€/h

Kertakäyttöiset ripsitupsut liimataan lopuksi tuuhentamaan ja/tai pidentämään ripsiäsi.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Sivutoteutus Weelix

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.