Vita Liberata -suihkurusketus on täysin myrkytön ja turvallinen menetelmä saada kaunis ja luonnolinen rusketus, joka kestää iholla 7-11 päivää, tasaisesti haalistuen. Rusketus on parabeeniton, alkoholiton ja hajusteeton, pohjana toimii Aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Meillä on nyt myös käytössä Nordic Tan -rusketusaineet. Nordic Tan suihkurusketusaineet ovat raikas tuulahdus suoraan Norjasta. Tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja helliviä pohjoismaisia ainesosia, kuten mustikkauutetta. Rusketussävyt on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle vaalealle iholle pyrkien neutraloimaan pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä.

Löydät ohjeet rusketukseen saapumiseen verkkosivuiltamme ja instagramista.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.