kampaukset

Tässä ajassa ehtii tehdä puolipitkiin normaalipaksuisiin hiuksiin esimerkiksi kiharat, kaksi lettiä, suoristus jne. Saavuthan puhtailla, kuivilla hiuksilla.

Puolessa tunnissa ehtii tehdä kiharat myös pitkiin, paksuihin hiuksiin ja kiinnittää esim. Osan hiuksista, taikka tehdä rennon, nopean nutturakampauksen, tai vaikka läpivetoletin. Saavuthan kuivilla, pestyillä hiuksilla.

Lyhyet hiukset ehdimme pestä ja kuivata jopa 20 minuutissa, kun taas pidempiin hiuksiin menee hieman enemmän aikaa (30-45 min).

Kampaukset juhlaan tuntiveloituksella 80 €/h.  45 minuutissa (60 €) ehdimme normaalipaksuiseen ja -mittaiseen hiukseen esim. kihartamaan pohjan, suunnittelemaan toiveittesi mukaisen, kestävän kampauksen, joka viimeistellään ja kiinnitetään huolellisesti.

Kampaukset juhlaan tuntiveloituksella 80 €/h.

Avoinna sopimuksen mukaan /

Ma-Pe klo 9-20 La klo 9-15

Sivutoteutus Weelix

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.