Thick Dry Finishing Spray

Lisää tuuheutta tällä kompaktilla viimeistelysuihkeella, joka tekee hiuksista ekstrapaksut ja tuuheat. Oriben oma salaisuus hiuksiin, jotka ovat isot, kauniit ja ylelliset.

Käyttö: Ravista. Suihkuta. Luo tuuheutta. Kenelle: hiuksille, joista halutaan isot ja tuuheat. Antaa hiuksille uskomattoman paljon volyymia ja wow-efektin. Antaa tuuheutta ja kuivaa pitoa ilman tahmaista tunnetta. Antaa volyymia tekemällä hiussuortuvista paksummat tyvestä aina latvaan saakka. Höyhenenkevyt, kosteuttava aine ehkäisee hiusten mattapintaisuutta. Pidentää hiusten suoristuksen vaikutusta. Ei sisällä parabeeneja tai natriumkloridia. Voidaan käyttää värjätyille ja keratiinikäsitellyille hiuksille. Antaa hiuksille UV-suojan.

250ml

48,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.