Matt Paste

Mattavaha. Joustava pito. Hiukset uudelleen muotoiltavissa koko päivän. Mattainen rakenne, luonnollinen look Täydellinen mattavaha, jolla muovaat hiuksesi mihin tyyliin tahansa! Pehmeän rakenteensa ansiosta vaha antaa joustavan pidon ja mahdollistaa hiusten uudelleenmuotoilun päivän aikana. Antaa kevyttä rakennetta ja eroteltavuutta hiuskiin. Mattainen lopputulos. Tuote peseytyy helposti pois hiuksista vesiliukoisen koostumuksensa ansiosta. Vinkki: Lisää mattavahan joukkoon pieni tippa Balmain Argan Moisturizing Elixir -hiusseerumia ja saat hiuksiin upean kiillon. Käyttö: Hiero tuotetta kämmenissä ja levitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla. 100ml

35,00 

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.