Maria Nila Beauty Box – Silver

Maria Nilan Sheer Silver Beauty Box sisältää Blackberry-uutetta sisältävän shampoon 350ml, hoitoaineen 300ml ja Booster Maskin 50ml.

Vaaleille hiuksille tarkoitettu trio tekee hiuksista helposti selvitettävät, pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Violetti -pigmentti ja karhunvatukkauute ehkäisevät vaaleiden hiusten keltaisuutta ja antaa kiiltoa.

Kierrätysmateriaaleista valmistetussa Beauty Boxissa on värikäs ja tyylikäs muotoilu, joka on suunniteltu käytettäväksi uudelleen välttämättömien tavaroidesi säilyttämiseen.

Maria Nila lahjoittaa 5% jokaisen Beauty Boxin tuotosta suoraan hyväntekeväisyysohjelmaansa, The Friendly Year, jossa autetaan uhanalaisia eläimiä.

Kaikki Maria Nila -tuotteet ovat vegaanisia ja niillä on Peta-, Vegan Society- ja Leaping Bunny sertifioinnit.

54,00 

5 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.