GHD Original Styler

Tästä laitteesta kaikki alkoi: ghd original styler -muotoilurauta on edelleen suosiossa täydellisten muotoilutulosten saamiseen joka päivä.

Tämä alkuperäinen hiusten sankari käyttää keraamista lämpöteknologiaa, jotta hiusten muotoilu tapahtuu aina ihanteellisella ja hiuksille hellävaraisella 185°C:n lämpötilalla. Saat aina sileän, kiiltävän ja kestävän lopputuloksen. Yksinkertaista, tehokasta, ikonista tällä ajattomalla ghd-muotoiluraudalla.

Pyöristetty runko-osa ja jousitetut levyt saavat tämän alkuperäisen ghd-muotoiluraudan liukumaan hiusten läpi helposti ja luomaan kauniita kampauksia, joista ystäväsi ovat kateellisia. Lisäksi automaattinen valmiustila takaa mielenrauhan ja yleisjännite antaa mahdollisuuden luoda upeita lopputuloksia niin kotona kuin ulkomaillakin.

Kaikille hiustyypeille sopiva ghd original styler -muotoilurauta on loistava monitaituri, joka varmistaa hyvän hiuspäivän joka päivä.

209,00 

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.