GHD Platinium+ Limited Edition

Tutustu edistyksellisimpään suoristusrautaamme, jossa on ylellisen lämmin tinan sävy ja täyteläinen smaragdinvihreä säilytyskotelo – anna itsellesi tai rakkaallesi tänä jouluna Ghd platinum+ -suoristusrauta. Täytä kaikki juhlasesongin toiveesi äärimmäisellä SMART-muotoiluraudalla, jonka ennakoiva ultra-zone-teknologia mahdollistaa yksilöllisen muotoilukokemuksen. Kiiltolevyjen anturit valvovat lämmön jakautumista 250 kertaa sekunnissa mukautuen hiustesi tarpeisiin ja tarjoten muotoiluun ihanteellisen 185 °C:n lämpötilan. Pyöristetyn kiharrinosan ansiosta platinum+-muotoilurauta tarjoaa monipuolisuutta viehättävien lomatyylien luomiseen – toivotuista kiharoista aistikkaisiin sileisiin kampauksiin. Mielenrauhan varmistaa automaattinen valmiustila, joka sammuttaa muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Yleisjännitteen ansiosta voit käyttää ghd platinum+ -muotoilurautaa kaikkialla. Täydellinen lomalle. Muotoiluraudan metallisävyjä täydentävät syvän smaragdinvihreä, käärmekuvioitu sametinpehmeä säilytyskotelo. Ghd platinum+ -muotoiluraudan limited edition -malli lämpimässä tinan sävyssä antaa toivomasi tyylin. 
Tämä mullistava teknologia lukee jokaisen hiussuortuvasi, tunnistaa toimintanopeutesi ja reagoi säilyttäen ihanteellisen 185 °C lämpötilan tehokkaammin, mikä takaa upeat muotoilutulokset.

313,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.