GHD Oracle

Ghd Oracle -kiharrin käyttää patentoitua, mullistavaa Curl-zone -teknologiaa kiharoiden luomiseksi helpommin kuin koskaan ennen. Teknologia yhdistää ainutlaatuisen U-muodon, lämmön muotoilutehon ja jäähdytyksen kiinnittävän vaikutuksen. Nyt voit tehdä monia erilaisia kiharoita kaikkiin hiustyyppeihin vain yhdellä vedolla.
Pienellä kallistuksella tai kulman muutoksella saat aikaan monia erilaisia kiharoita ja laineita suurista ja huolettomista kiharoista napakampiin ja yhtenäisimpiin kiharoihin.
Ghd:n ensimmäinen ammattikäyttöönkin sopiva laite, joka luo kiharoita yhdellä yksinkertaisella vedolla. Mullistavassa Curl-zone-teknologiassa yhdistyvät ainutlaatuinen muoto, lämmön muotoiluteho ja jäähdytyksen kiinnittävä vaikutus. Laite luo kestäviä kiharoita kaikkiin hiustyyppeihin vain yhdellä vedolla.

275,00 

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.