GHD Mini Styler

Saat sileän ja tasaisen arkityylin ghd mini -muotoiluraudalla, jossa on kapeat 1,27 cm levyt. Täydellinen valinta lyhyiden hiusten ja otsahiusten muotoiluun sekä pienten kiharoiden tekoon.

ghd mini -muotoiluraudan edistynyt keraaminen lämpöteknologia takaa tasaisen, muotoiluun ihanteellisen 185°C lämpötilan, jolla saat kampaamotasoisia tuloksia hellävaraisesti. ghd mini -muotoiluraudan muotoillut ja jousitetut levyt liukuvat nopeasti ja vaivattomasti hiusten läpi tehden kampauksesta sileän ja antaen sille upeampaa kiiltoa.

Kapea runko-osa sopii hyvin lyhyiden kiharoiden ja rakenteellisten laineiden luomiseen, tai vain hiusten suoristamiseen. Kätevän lämpölevyjen suojuksen ansiosta voit pakata ghd-muotoilurautasi pois heti käytön jälkeen. Automaattinen valmiustila sammuttaa muotoiluraudan, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin. Yleisjännite varmistaa, että saat samaa muotoilutehoa kaikkialla maailmassa.

229,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.