Maxi Styler Black

Ghd Max -muotoiluraudalla voit tehdä rentoja laineita, jotka huokuvat hillittyä ylellisyyttä. uusi ghd max, leveillä lämpölevyillä varustettu suoristusrautamme, jonka avulla muotoilet paksut, pitkät ja kiharat hiukset puolta nopeammin*. 70 % suurempien lämpölevyjen** ja dual-zone-teknologian ansiosta ghd max takaa sileän ja pehmeän lopputuloksen tyvestä latvoihin kaikille hiustyypeille ilman äärilämpötilojen käyttöä.
Ghd max -suoristusraudassa on tyylikkään pyöristetty muoto ja kaarevat reunat. Sillä saavutat virheettömän suoran tyylin tai kevyen pehmeät aallot. Kiharra hiukset kiertämällä muotoilurautaa poispäin kasvoista ja liu’uta sitten alaspäin hiusten pituuksia pitkin. Luo viimeistellyn sileät ja ihanat laineet muotoilemalla hiukset samaan suuntaan kaikissa osioissa, jolloin saat yhtenäiset kiharat.

245,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.