Gold Limited Edition

Ghd Gold Limited Edition -sävynä lämmin tina. Ikoninen muotoilurauta on saanut inspiraationsa jalometalleista ja jalokivistä. Siinä on harjattu metallipinta ja se on pakattu ylelliseen, smaragdinvihreään käärmekuvioiseen koteloon.

ghd gold -suoristusraudassa on dual-zone-teknologia, joka tekee hiuksista sileämmät, pehmeämmät ja terveemmän näköiset ilman äärilämpötiloja. Kun jokaiseen muotoilulevyyn on asennettu uuden sukupolven lämpöanturit, muotoiluun ihanteellista 185 ºC:n lämpötilaa pidetään huolellisesti yllä, jotta hiusten eheys säilyy.
Sileät, muotoillut, jousitetut levyt ja pyöristetty kiharrinosa takaavat ongelmattoman ja kampaamotasoisen lopputuloksen – voit luoda helposti sileitä kampauksia, irtonaisia laineita tai kimmoisia kiharoita. Tämä rauta lämpeää vain 25sekunnissa.

235,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.