GHD Desire Limited Edition Style

Ghd limited edition -toivelahjapakkaus on joulunajan stailaussankari. Suosittu ghd bodyguard -lämpösuojasuihke ja ylellinen smaragdinvihreä scrunchie tyylikkäässä samettimaisen tuntuisessa säilytyspussissa. Sisältää ghd:n tunnusomaisen lämpösuojan, joka silottaa hiuksia ja ehkäisee hiusten pintakerroksen nousemista. Hiukset näyttävät ja tuntuvat terveemmiltä, 9/10 on samaa mieltä*.
Sopii kaikille hiustyypeille ja on täydellinen perusta minkä tahansa tyylin luomiseen – olivatpa kyseessä pehmeät kiharat, löysät laineet tai silkkisen sileä tyyli. Saat ensiluokkaisen, ammattimaisen lopputuloksen käyttämällä yhdessä ghd platinum+ -suoristusraudan kanssa. Koristele juhlakampauksesi smaragdinvihreällä limited edition -scrunchiella, joka lisää ripauksen ylellisyyttä ja glamouria.
Kaikki yhdessä yhteensopivassa sametinpehmeässä, käärmekuvioisessa, smaragdinvihreässä säilytyspussissa.

25,90 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.