GHD Air Hair Dryer

Upeat hiukset puolta nopeammin* ammattilaistason ghd air® -hiustenkuivaajalla.

Tehokas 2,100W moottori tarjoaa ammattilaistason tehoa ja patentoitu irrotettava moottori luo korkean ilmanpaineen huippunopean kuivauksen varmistamiseksi. Edistynyt ioniteknologia auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä ja lukitsemaan niihin kosteutta. Saat kampaamotasoisia tuloksia puolta nopeammin*.

Tämän ghd-hiustenkuivaajan erilaisten nopeus- ja lämpötilavaihtoehtojen avulla voit räätälöidä kuivauksen omalle hiustyypillesi sopivaksi. Viileäpuhalluspainike auttaa viimeistelemään kampauksesi viileällä ilmalla. Ghd air® on myös helppokäyttöinen ergonomisen muotoilun ansiosta. Sekä vasen- että oikeakätiset käyttäjät saavat siitä miellyttävän otteen. Lisäksi virtajohto on 3 m pitkä, joten se antaa todellista joustavuutta hiusten muotoiluun. ghd air® on yhteensopiva ghd:n hiustenkuivaajan diffuusorin kanssa.

*verrattuna tavallisiin kuluttajille tarkoitettuihin hiustenkuivaajiin

160,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.