Flash Form Finishing Spray Wax

Luo painotonta, kerrostettavaa rakennetta ja kestävää pitoa. Tämä äärimmäisen hienojakoinen vahasuihke antaa erottelua ja kiiltoa kuiville ja pitkille latvoille. Ravista ja suihkuta kuiviin hiuksiin. Käytä käsi hiusten muotoiluun. Viimeistele suihkuttamalla kevyesti hiuksiin saadaksesi kestävän lopputuloksen. Luo ilmavaa, kerrostettavaa rakennetta ja erottelua. Kosteuttaa ja pehmentää muotoilun ajan. Ehkäisee pörröisyyttä. Antaa kevyttä kiiltoa. Suojaa ilmankosteudelta. Kevyt ja tarkka levitys. Ei jätä rasvaista, vahamaista tunnetta. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja sulfaatteja tai natriumkloridia. Voidaan käyttää värjätyille ja keratiinikäsitellyille hiuksille. Antaa hiuksille UV-suojan. Vegaaninen, gluteeniton, ei ole testattu eläimillä. 150ml

48,00 

1 varastossa

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.