Ghd on lyhenne sanoista ”Good hair day”. Se on maailmankuulu tuotemerkki, joka on kehittänyt ammattimaisia tuotteita hiusten muotoiluun – patentoidulla teknologialla – jotta jokainen päivä olisi hyvä hiuspäivä. Tuotteista on tullut julkkisten ja hiusstylistien suosikkeja – ja niitä näkyy sekä muotinäytösten kulisseissa että tuttujen kasvojen, kuten Jennifer Anistonin ja Victoria Beckhamin kotona. Ghd tarjoaa laajan valikoiman suoristusrautoja ja kihartimia, sekä hiustenkuivaimia, jotka sopivat kaikille hiustyypeille – pitkille, paksuille, lyhyille, kiharoille, hennoille ja laineikkaille.

Ghd:n tuotteissa on lämpötilan hallinta, joka minimoi hiusten vaurioitumisen ja takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.