Four Reasons on suomalainen hiustuotesarja, joka kulkee eturintamassa monimuotoisuuden puolesta. Tavoitteena on auttaa jokaista tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään ja rikkoa kauneuden kapeaa muottia yksi parempi hiuspäivä kerrallaan. Tuotteet ovat 100% vegaanisia.
Four Reasons Color Mask -valikoimasta löydät sävyttävät shampoot ja tehohoidot, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Hiuksia hoitava ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.
Kaikki Four Reasons Color Mask -shampoot ja -tehohoidot ovat ammoniakittomia, 100 % vegaanisia ja pakattu kierrätettävään muoviin. Muistathan, että sävyttävät Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat parhaillaan käytettynä käsiteltyyn hiukseen!

Käytämme ripsien- ja kulmien kestovärjäyksessä Refectocilin ammattilaisvärejä. Kulmien kuumavahaus tapahtuu Byothea -Aloe Vera vahalla, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa myös herkkää ihoa.

YUMI Lashes & Brows

Yumi -hoidot toteutetaan sertifioiduilla Yumi kestotaivutusaineilla, joita voi käyttää vain koulutuksen käynyt ammattilainen. Kestovärjäyksessä käytetään myös Yumin ammattilaisvärejä.